EN   /   AL  /   MK
Ballina   Kompania   Produkte   Partneret   Kontakt
 
Automatic Transmission Parts - ATP / VOLKSWAGEN
Audi

Bmw

Mercedes

Volkswagen

Opel

 

Hersteller

Modell

VOLKSWAGEN       
 

 

Baujahr


 

 Motor

Hubraum

Getriebe Type 
 

Automatik

     Getriebecode
 

 

 Instandsetzung                  
 

Austausch Getriebe 
 

 όberholt

VW Bora
 
   
 
4 - Gang 
 
01M
 
€ €
VW Bora
 
   
 
5 - Gang

09A JF506E
 

(JATCO)
 

€ €
VW Cabrio
 
    4 - Gang 01M
 
€ €
VW Caravelle
 
    4 - Gang 
 
01P
 
€ €
VW Caravelle     6 - Gang 09K AWTF60SN
 
€ €
VW Eos     6 - Gang
 
09G AWTF60SN
 
€ €
VW Eurovan     4 - Gang
 
01P
 
€ €
VW Golf     4 - Gang 
 
01M
 
€ €
VW Golf
 
    5 - Gang 
 

09A JF506E
 

(JATCO)
 

€ €
VW Golf
 
    6 - Gang 
 
09G AWTF60SN € €
VW Golf 
 
    6 - Gang
 
09G AWTF60SN 
 
€ 
 
€
VW Golf VR6     4 - Gang
 
01M € €
VW GTI
 
    4 - Gang 01M
 
€ €
VW GTI 
 
    5 - Gang

09A JF506E 
 

(JATCO)
 

€ € 
 
VW GTI
 
    6 - Gang 
 
02E DSG € €
VW GTI 
 
    6 - Gang 
 
09G AWTF60SN
 
€ €
VW Jetta 
 
        € 
 
€ 
 
VW Jetta
 
    CVT 
 

 
€ €
VW Jetta
 
    5 - Gang
 

 
€ €
VW Jetta
 
    6 - Gang 
 

 
€ €
VW Jetta 
 
    5 - Gang 
 

 
€ €
VW Jetta
 
    CVT  
 

 
€ €
VW Multivan     5 - Gang
 

 
€ €
VW New Beetle
 
    6 - Gang
 

 
€ €
VW New Beetle
 
    4 - Gang 
 

 
€ €
VW Passat
 
    5 - Gang 
 

 
€ €
VW Passat     4 - Gang 
 

 
€ €
VW Passat     5 - Gang
 

 
€ €
VW Passat     CVT  
 

 
€ €
VW Phaeton     6 - Gang 
 

 
€ €
VW Phaeton 
 
    4 - Gang 
 

 
€ €
VW Polo 
 
    4 - Gang 
 

 
€ €
VW Polo
 
    5 - Gang 
 

 
 €  €
VW Rabbit
 
    6 - Gang 
 

 
 €  €
VW Sharan
 
    5 - Gang 
 

 
 €  €
VW Sharan
 
    5 - Gang 
 

 
 €  €
VW Touareg 2004-2007 
 
V6 3.2L; V8 4.2L 
 
6 - Gang 4x4
 
09D(AWTR 60SN)  €  €
VW Touareg 2004-2007 V10 4.9L (Diesel) 
 
6 - Gang 4x4
 
09D(AWTR 60SN)  €  €
VW Touran   1.9 TDI 6 - Gang 
 
02E DSG  €  €
VW Transporter
 
    4 - Gang 
 
01P  €  €
VW Vento  
 

 

 

 

 

 
 
Automatic Transmission Parts - ATP
       
 
Audi   Bmw   Mercedes   Volkswagen   Opel
 
KOMPANIJA
Oto Netko është një kompani në lidhje me auto pjesë dhe është duke punuar me shitjen e pjesëve të tyre.

 Ju mund të gjeni çdo lloj pjesë për makinën tuaj që ju duhet dhe me çmimin më të volitshme. 

BMW, Mercedes, Volkswagen, Opel dhe shumë të tjerë janë në punën tonë të përditshme. Edhe pse ka shumë kompani në kët&...
me teper ...
 
Copyright © 2021 OTO NETKO. All rights reserved! design & development: VisualSOFT