EN   /   AL  /   MK
Ballina   Kompania   Produkte   Partneret   Kontakt
 
NE PUNOJME ME / TEXTAR
Textar - O.E. approved - aftermarket leading 

Since 1913 the Textar brand has been the leading supplier of friction to the world´s car and commercial vehicle manufacturers and is also a driving force in the global automotive aftermarket.

Textar is manufactured by the TMD Friction Group, one of the world’s largest producers of brake friction. O.E.Textar produces brake pads for all leading vehicle manufacturers and is synonymous in the aftermarket for:
- original equipment quality
- safety & performance
- sophisticated braking
- comfort long serviceable life
 
Produkte nga:
 
 
 
GALERIJA

Auto Expo 2006

AutoExpo 2004

Our Shops
KOMPANIJA
Oto Netko është një kompani në lidhje me auto pjesë dhe është duke punuar me shitjen e pjesëve të tyre.

 Ju mund të gjeni çdo lloj pjesë për makinën tuaj që ju duhet dhe me çmimin më të volitshme. 

BMW, Mercedes, Volkswagen, Opel dhe shumë të tjerë janë në punën tonë të përditshme
me shume ...
 
Copyright © 2021 OTO NETKO. All rights reserved! design & development: VisualSOFT