EN   /   AL  /   MK
Ballina   Kompania   Produkte   Partneret   Kontakt
 
NE PUNOJME ME / MAHLE
MAHLE Headquarters

About MAHLE—Shaping the future with innovative strength

As a leading global development partner for the automotive and engine industry, MAHLE offers unique systems competence in the internal combustion engine and engine peripherals. With its two business units Engine Systems and Components and Filtration and Engine Peripherals, the MAHLE Group thus ranks among the top three systems suppliers worldwide for piston systems, cylinder components, as well as valve train, air management, and liquid management systems. Almost all automobile and engine manufacturers around the world are customers of MAHLE.

 
Produkte nga:
 
 
 
GALERIJA

Auto Expo 2006

AutoExpo 2004

Our Shops
KOMPANIJA
Oto Netko është një kompani në lidhje me auto pjesë dhe është duke punuar me shitjen e pjesëve të tyre.

 Ju mund të gjeni çdo lloj pjesë për makinën tuaj që ju duhet dhe me çmimin më të volitshme. 

BMW, Mercedes, Volkswagen, Opel dhe shumë të tjerë janë në punën tonë të përditshme
me shume ...
 
Copyright © 2021 OTO NETKO. All rights reserved! design & development: VisualSOFT