EN   /   AL  /   MK
Ballina   Kompania   Produkte   Partneret   Kontakt
 
NE PUNOJME ME / MEYLE Products

Excellence in spare parts manufacturing
Top-grade carefully chosen materials, high-precision manufacturing tools, state-of-the-art production techniques, efficient assembly lines and trained personnel these are the cornerstones of a trouble-free production of MEYLE parts at our plants worldwide.

Wulf Gaertner Autoparts runs its own production facilities with special expertise in the production of steering & suspension components and rubber-to-metal parts. Highly-qualified experts on-site and the Germany-based team of engineers share and benefit from each-other's experience and knowledge. Qualification, motivation, communication combine to give optimum production results.

 
Produkte nga:
 
 
 
GALERIJA

Auto Expo 2006

AutoExpo 2004

Our Shops
KOMPANIJA
Oto Netko është një kompani në lidhje me auto pjesë dhe është duke punuar me shitjen e pjesëve të tyre.

 Ju mund të gjeni çdo lloj pjesë për makinën tuaj që ju duhet dhe me çmimin më të volitshme. 

BMW, Mercedes, Volkswagen, Opel dhe shumë të tjerë janë në punën tonë të përditshme
me shume ...
 
Copyright 2021 OTO NETKO. All rights reserved! design & development: VisualSOFT