EN   /   AL  /   MK
Ballina   Kompania   Produkte   Partneret   Kontakt
 
NE PUNOJME ME / IPD

Belt tensioners & Timing belt kits

http://www.ipd.de/ipd/controls/teaser/p/standard/T0102.gif

 

http://www.ipd.de/ipd/controls/teaser/p/standard/T0101.gif

http://www.ipd.de/ipd/settings/images/shim.gif

http://www.ipd.de/ipd/controls/teaser/p/standard/T0102.gif

 

http://www.ipd.de/ipd/controls/teaser/p/standard/T0101.gif

IPD offers a wide range of tensioner pulleys, belt tensioners and deflection pulleys of leading brands such as INA, FAG, SKF, LITENS and NTN. These quality products in the IPD-packing guarantee the safety and reliability of internationally established original equipment manufacturers. 

Of course the IPD program includes also automatic tensioners of the latest generation in original quality.
 
Moreover we are also supplying a large range of belt tensioner kits / timing belt kits for European and Asian cars. IPD belt tensioner kits contain all the right parts in one box, so the repair job gets done faster and more efficient.

 
Produkte nga:
 
 
 
GALERIJA

Auto Expo 2006

AutoExpo 2004

Our Shops
KOMPANIJA
Oto Netko është një kompani në lidhje me auto pjesë dhe është duke punuar me shitjen e pjesëve të tyre.

 Ju mund të gjeni çdo lloj pjesë për makinën tuaj që ju duhet dhe me çmimin më të volitshme. 

BMW, Mercedes, Volkswagen, Opel dhe shumë të tjerë janë në punën tonë të përditshme
me shume ...
 
Copyright 2021 OTO NETKO. All rights reserved! design & development: VisualSOFT