EN   /   AL  /   MK
???????   ?????????   ????????   ????????   ???????
 
Automatic Transmission Parts - ATP / OPEL
Audi

Bmw

Mercedes

Volkswagen

Opel

 

Hersteller     Modell

OPEL                                       

Baujahr

 

Motor

Hubraum

Getriebe Type 
 

Automatik

   Getriebecode
 


 

Instandsetzung                  
 

Austausch Getriebe

όberholt

 

Agila
 
2000- 1.0L  4 - Gang 
 
JF405E  €  €
Astra
 
1992-1998 1.4L / 1.6L 4 - Gang AF13/AW60-40LE  €  €
Astra 1992-1998 1.8L /2.0L 4 - Gang AF20/AW50-40LE  €  €
Astra -G 1992-1998 1.4L / 1.6L 4 - Gang 
 
AF13/AW60-40LE  €  €
Astra-G
 
1998- 1.8L 4 - Gang AF17/AW60-42LE  €  €
Astra-G 1998-2005 2.0L, 2.0LTD, 2.2L 4 - Gang
 

AF20/22
 

AW50-42LE

 €  €
Astra-G 2006-2007 2.0L, 2.0LTD, 2.2L 6 - Gang
 
AW TF-80SC  €  €
Corsa-B 
 
1992-2001   4 - Gang 
 
AF13/AW60-40LE  €  €
Corsa-C 2001 1.4L 4 - Gang 
 
AF13/AW60-40LE  €  €
Corsa-C 2001 1.0L / 1.2L
 
Automatisiertes Schaltgetriebe Easytronic  €  €
Frontera-B 1999- 2.2LTD, 3.2L 4 - Gang 4x4 AF25/35/4L30E  €  €
Isignia
 
    6 - Gang
 
 AW TF-80SC  €  €
Isignia     6 - Gang 4x4  AW TF-80SC  €  €
Monterey 1992-1997 3.2L / 3.5L LTD 4 - Gang 4x4 4L30E  €  €
Monterey 1998-2000 3.2L / 3.5L LTD 4 - Gang 4x4
 
4L30E  €  €
Omega-B 1994- 2.2L, 2.6L, 3.2L 4 - Gang 
 
AF25/35/4L30E  €  €
Omega-B 1994- 2.5LTD 5 - Gang  5L40E  €  €
Senator-B 1988-1994 2.5L / 3.0L 4 - Gang 
 
AW 03-72LE    €
Senator-B 1988-1994 2.6L / 3.0L 4 - Gang
 
AF25/35/4L30E  €  €
Signum
 
2003-2004

1.9L/ 2.2L/ 
 

V6 3.0L
5 - Gang 
 
 

AF23/33
 

AW55-50SN

 €  €
Signum 2005-2008

1.9L/ 2.8L/ 
 

V6 3.0L
6 - Gang 
 
AW TF-80SC  €  €
Sintra 1997-1999 3.0L 4 - Gang 
 

AF20/22
 

AW50-42LE

 €  €
Sintra  
 
    5 - Gang
 
   €  €
Tigra
 
1992-2001   4 - Gang
 
AF13/AW60-40LE  €  
Vectra-A
 
1989-1995

1.6L, 1.8L 
 

2.0L, 2.5L

4 - Gang 
 
AF20/AW50-40LE  €  €
Vectra-B 1996-2001 1.6L 4 - Gang  
 
AF13/AW60-40LE  €  €
Vectra-B 
 
1996-2001

X18XE1,Z18XE
 

Z18XEL

4 - Gang 
 
AF17/AW60-42LE  € €
Vectra-B 
 
1996-2001

X18XE, 2.0L, 2.5L

4 - Gang 

AF20/22
 

AW50-42LE

 € €
Vectra-C 
 
2002-2005 2.2L, 2.2LTD, 3.2L 5 - Gang  
 

AF23/33
 

AW55-50SN

 € €
Vectra-C 2002-2005 2.2L, 2.2LTD, 3.2L 6 - Gang 
 
AW TF-80SC  €  €
Zafira 
 
1992-1998 1.4L / 1.6L 4 - Gang 
 
AF13/AW60-40LE  €  €
Zafira 1998- 1.8L 4 - Gang 
 
AF17/AW60-42LE  €  €
Zafira 1998-2005 2.0L, 2.0LTD, 2.2L 4 - Gang 
 

AF20/22
 

AW50-42LE
 €  €
Zafira 2005-2007   6 - Gang 
 
AW TF-80SC  €  €
Zafira 2006-2007 2.0L, 2.0LTD, 2.2L 6 - Gang 
 
AW TF-80SC  €  €

 
 
Automatic Transmission Parts - ATP
       
 
Audi   Bmw   Mercedes   Volkswagen   Opel
 
KOMPANIJA
Oto Netko është një kompani në lidhje me auto pjesë dhe është duke punuar me shitjen e pjesëve të tyre.

 Ju mund të gjeni çdo lloj pjesë për makinën tuaj që ju duhet dhe me çmimin më të volitshme. 

BMW, Mercedes, Volkswagen, Opel dhe shumë të tjerë janë në punën tonë të përditshme. Edhe pse ka shumë kompani në kët&...
me teper ...
 
Copyright © 2021 OTO NETKO. All rights reserved! design & development: VisualSOFT