EN   /   AL  /   MK
???????   ?????????   ????????   ????????   ???????
 
Automatic Transmission Parts - ATP / MERCEDES
Audi

Bmw

Mercedes

Volkswagen

Opel

 

Hersteller 
 

Modell
 

MERCEDES-BENZ                                            

         Baujahr

 

Motor

Hubraum

Getriebe Type 
 

Automatik

 Getriebecode
 

  Instandsetzung                 

Austausch   
 

Getriebe 
 

überholt

MB A140        
 
1997 - 2004 1.4L       5 - Gang  
 
7227
MB A150 2005-
 
1.5L         7 - Gang  
 
7228    
MB A160 
 
2005-
 
16L Diesel        7 - Gang   
 
7228    
MB A160
 
1997 - 2004 1.6 / 1.6 Diesel
 
       5 - Gang   7227    
MB A170 2005-
 
1.7L 
 
       7 - Gang  
 
7228    
MB A170
 
1997 - 2004
 
1.7L Diesel         5 - Gang  
 
7225
 
   
MB A180 2005-
 
1.8L Diesel
 
       7 - Gang 
 
7228    
MB A190 2000-2004
 
1.9L
 
       5 - Gang  
 
7227    
MB A200 2005-
 
2.0 / 2.0 Diesel
 
       7 - Gang  
 
7228    
MB A210  2000 - 2004
 
2.0L        5 - Gang    7226    

MB-B150/170
 

180/200

2005-
 
Alle Motoren
 
       7 - Gang   7228    
MB C 230 1997 - 2005
 
1.8/2.3L        5 - Gang  
 
7226    
MB C 230 2006
 
V6 2.5L
 
       7 - Gang  
 
7229    
MB C 240 2002 - 2005 V6 2.6L          5 - Gang 7226    
MB C 280 1997 - 2000 L6 2.8L          5 - Gang 7226    
MB C 280 2006 V6 3.0L          7 - Gang 7229    
MB C 280 2006 V6 3.0L 4x4        5 - Gang 7226    
MB C 320 2000 - 2005 V6 3.2L          5 - Gang 7226    
MB C 350 2006 V6 3.5L         7 - Gang 7229    
MB C 350 2006 V6 3.5L          5 - Gang 7226    
MB C 36 1997 L6 3.6L          5 - Gang  7226    
MB C 43 1998 - 2000 V8 4.3L          5 - Gang 7226 
 
   
MB C 55 2005 - 2006 V8 5.5L          5 - Gang 7226    
MB CL 500 1998 - 2004 V8 5.0L          5 - Gang 7226    
MB CL 500 2005 - 2006 V8 5.0L          7 - Gang 7229    
MB CL 55 AMG 2001 - 2006 V8 5.5L          5 - Gang 7226    
MB CL 600 1998 - 2006 V12 5.5/ 5.8/6.0L          5 - Gang 7226    
MB CL65 AMG 2005 - 2006 V12 6.0L       5 - Gang 7226    
MB CLK 320 1998 - 2005 V6 3.2L          5 - Gang 7226    
MB CLK 350 2006 V6 3.5L          7 - Gang 7229    
MB CLK 430 1999 - 2003 V8 4.3L          5 - Gang 7226    
MB CLK 500 2003 - 2004 V8 5.0L          5 - Gang 7226    
MB CLK 500 2005 - 2006 V8 5.0L          7 - Gang 7229    
MB CLK 55 AMG 2001 - 2006 V8 5.5L          5 - Gang 7226    
MB CLS 500 2008 V8 5.0L          7 - Gang 7229    
MB CLS 55 AMG 2008 V8 5.5L          5 - Gang 7226 
 
   
MB E 300 1995 - 1996 L6 3.0L          4 - Gang 7223    
MB E 300 1997 - 1999 L6 3.0L          5 - Gang 7226    
MB E 320 1994 - 1996 L6 3.2L
 
         4 - Gang 7223    
MB E 320 1997 - 2006 L6 3.2L          5 - Gang 7226    
MB E 320 1997 - 2006 L6 3.2L Diesel
 
         5 - Gang 7226    
MB E 350 2006 V6 3.5L 
 
         7 - Gang 7229    
MB E 350 2006 V6 3.5L 4X4          5 - Gang 7226    
MB E 420 1994 - 1996 V8 4.2L          4 - Gang 7223    
MB E 420 1997 V8 4.2L          5 - Gang 7226 
 
   
MB E 430 1998 - 2002 V8 4.3L          5 - Gang 7226    
MB E 500 1994 - 1999 V8 5.0L          4 - Gang 7223    
MB E 500 2003 - 2004 V8 5.0L          5 - Gang 7226    
MB E 500 2005 - 2006 V8 5.0L          7 - Gang 7229    
MB E 500 2005 - 2006 V8 5.0L 4x4
 
         5 - Gang  7226    
MB E 55 1999 - 2006 V8 5.5L          5 - Gang 7226    
MB G 500 2002 - 2006 V8 5.0L 4X4          5 - Gang 7226    
MB G 55 AMG 2003 - 2006 V8 5.5L 4X4          5 - Gang 7226    
MB ML 320 1998 - 2002 V6 3.2L 4X4          5 - Gang 7226    
MB ML 350 2003 - 2005 V6 3.7L 4X4          5 - Gang 7226    
MB ML 350 2006 V6 3.7L 4X4          7 - Gang 7229    
MB ML 430 1999 - 2001 V8 4.3L 4X4          5 - Gang 7226    
MB ML 500 2002 - 2005 V8 5.0L 4X4          5 - Gang 7226
 
   
MB ML 500 2006 V8 5.0L 4X4          7 - Gang 7229    
MB ML 55 2000 - 2003 V8 5.5L 4X4          5 - Gang 7226    
MB R 350 2006 V6 3.5L 4X4          7 - Gang 7229    
MB R 500 2006 V8 5.0L 4X4          7 - Gang 7229    

 
 
Automatic Transmission Parts - ATP
       
 
Audi   Bmw   Mercedes   Volkswagen   Opel
 
KOMPANIJA
Oto Netko është një kompani në lidhje me auto pjesë dhe është duke punuar me shitjen e pjesëve të tyre.

 Ju mund të gjeni çdo lloj pjesë për makinën tuaj që ju duhet dhe me çmimin më të volitshme. 

BMW, Mercedes, Volkswagen, Opel dhe shumë të tjerë janë në punën tonë të përditshme. Edhe pse ka shumë kompani në kët&...
me teper ...
 
Copyright © 2021 OTO NETKO. All rights reserved! design & development: VisualSOFT