EN   /   AL  /   MK
Почетна   Компанија   Продукти   Партнери   Контакт
 
 
НИЕ РАБОТИМЕ СО
AUTOFOR
TEXTAR
SACHS
LUK
PROFI-TECH
MAHLE
KNECHT FILTER
VICTOR REINZ
 
Automatic Transmission Parts - ATP
       
 
Audi   Bmw   Mercedes   Volkswagen   Opel
 
     
 
Citroen   Peugeot   Fiat   Smart  
 
COMPANY

Ото Netko е компанија за авто делови и работи со продажба на нивните делови.Можете да најдете секаков вид на дел за вашиот автомобил што ви треба и со најниска цена. БМВ, Мерцедес, Фолксваген, Opel и многу други се нашата секојдневна работа.Иако постојат многу компании во овој сегмент, за купување од Ото Netko разлика. 

Нашето раководство во овој сегмент е потврда на тоа. 
Ние работиме со толку многу компании и имаме многу партнери, а можеби и ќе биде еден од нив. Зошто да не?Посета, или да не контактирате за да се потврди нашиот квалитет. 

Како резултат на 28 години искуство и висок квалитет во нашата работа О.Т.О. NETKO стана една од најбараните компании во бизнисот на авто делови во Македонија. 

повеќе...
 
Copyright © 2019 OTO NETKO. All rights reserved! design & development: VisualSOFT Computers Finf us in Facebook