EN   /   AL  /   MK
Ballina   Kompania   Produkte   Partneret   Kontakt
 
 
KONTAKT INFORMACIONE
foxyform.com
 

St: Ilindenska 184

Tetovo, Macedonia

E-mail:

otonetko@gmail.com

tel:

++389 44 352 690

++389 44 352 692

++389 44 331 627

fax:

++389 44 352 691

 
 
 
GALERIJA

Auto Expo 2006

AutoExpo 2004

Our Shops
KOMPANIJA
Oto Netko është një kompani në lidhje me auto pjesë dhe është duke punuar me shitjen e pjesëve të tyre.

 Ju mund të gjeni çdo lloj pjesë për makinën tuaj që ju duhet dhe me çmimin më të volitshme. 

BMW, Mercedes, Volkswagen, Opel dhe shumë të tjerë janë në punën tonë të përditshme
me teper ...
 
Copyright 2021 OTO NETKO. All rights reserved! design & development: VisualSOFT