EN   /   AL  /   MK
Ballina   Kompania   Produkte   Partneret   Kontakt
 
 
Kompania jone
Oto Netko është një kompani në lidhje me auto pjesë dhe është duke punuar me shitjen e pjesëve të tyre.

 Ju mund të gjeni çdo lloj pjesë për makinën tuaj që ju duhet dhe me çmimin më të volitshme. 

BMW, Mercedes, Volkswagen, Opel dhe shumë të tjerë janë në punën tonë të përditshme. Edhe pse ka shumë kompani në këtë segment, Oto Netko është një dallim. Udhëheqja jonë në këtë segment është konfirmim për këtë. 

Ne punojmë me kaq shumë kompani dhe ne kemi shumë partnerë dhe ndoshta ju do të jetë një prej tyre. Pse jo? Na vizitoni, ose të na kontaktoni për të verifikuar cilësinë tonë. Si rezultat i 28 vjet përvojë dhe cilësi të lartë në punën tonë OTO NETKO u bë një nga kompanitë më të kërkuar në biznesin e auto pjesëve në Maqedoni.

 Gjatë këtyre 28 viteve OTO NETKO ka arritur të zhvillojë neton e saj të biznesit me të pjesëve të makinave pothuajse në të gjithë rajonin e R. së Maqedonisë dhe më gjerë. Në ditët e sotme kompania jonë u bë gjithashtu distributori i përgjithshëm i Swag, Ajusa, Ferbe, Frenlas, AES dhe Mahle. Kreu i kompanisë është e vendosur në tri ndërtesa me pajisje moderne në Ilindenska rrugë Nr: 184 në Tetovë. 

Gjithashtu magazinë është vendosur në Tetovë me sipërfaqe 200m2, ku ju mund të gjeni të gjitha produktet e kompanive markë e këtij segmenti. 

Në depo ju mund të bleni produktet tona nga 30% deri në 40% zbritje nga çmimet normale. 
Ju jeni të mirëpritur, sepse me ne, ju gjithmonë mund të gjeni një alternativë për nevojat tuaja ...

GALERIJA

Auto Expo 2006

AutoExpo 2004

Our Shops
 
Copyright 2021 OTO NETKO. All rights reserved! design & development: VisualSOFT