EN   /   AL  /   MK
???????   ?????????   ????????   ????????   ???????
 
Automatic Transmission Parts - ATP / BMW
Audi

Bmw

Mercedes

Volkswagen

Opel

 

 Hersteller 

Modell

BMW

                                  
 

Baujahr
 

Motor /Hubraum

Getriebe / Type
 Automatik
 

Getriebecode
 

 

 Instandsetzung                  
 

 

Austausch Getriebe

όberholt

116i,118i,120i,
 

125i,128i,130i
2007

1.6,1.8,2.0, 
 

2.5,2.8,3.0L

      6 - Gang

6L45E

G6L46R

€

€
 
325
 

1987-1988

 


 
      4 - Gang ZF4HP22 € €

850
 

 

1988-94      V12 5.0L 
 
      4 - Gang ZF4HP24 € €
850 1992-93      V12 5.5L 
 
       5 - Gang 
 
ZF5HP30
 

A5S560Z

€ €
2.0i, 2.5i 
 
1991-
 
        5 - Gang ZF5HP18
 

A5S310Z

€ €
3er Serie (E46) 
 
1997-03 
 
       2.5L       5 - Gang ZF5HP19
 

A5S325Z

€ €
316i 
 
08/1999-12/2002      1.9L
 
      4 - Gang
 
4L40E

A4S200R

€ €

318i

 

1995  
 
        4 - Gang
 
ZF4HP22 € €
318i 1991-99      1.8L,1.9L         4 - Gang
 
4L30E
A4S270R
€ €
318i & Tourer 08/1999-12/2001   
 
       L4 1.9L
 
       4 - Gang
 
 4L40E

A4S200R

€ €
318ci 01/1999-12/2001  
 
       L4 1.9L       4 - Gang
 
4L40E

A4S200R

   
323i 1997-99        2.5L 
 
      4 - Gang
 
4L30E
A4S270R
€ €
323i/ci 
 
1999-03/2000
 
        5 - Gang 5L40E

A5S360R

€ €
323i/ci 03/2000-
 
         5 - Gang

ZF5HP19 
 

A5S325Z

€  
325i 
 
1992-95 
 
    2.5L 
 
       4 - Gang 
 
4L30E
A4S270R
€ €
325i 2001-03/2002     M54  
 
        5 - Gang 
 
ZF5HP19

A5S325Z

€ €
325i 03/2002-07  
 
    M54  
 
       5 - Gang 
 
5L40E

A5S390R

   
325i 2003-2005 
 
     M56         5 - Gang 
 
ZF5HP19

A5S325Z

€ €
325ci 2001-03/2003 
 

 
        5 - Gang
 

ZF5HP19 
 

A5S325Z

€  €
325ci 03/2003-2005 
 

 
        5 - Gang 
 
5L40E

A5S390R

€  €
325xi/xiT 
 
2001-2005 
 
     E46
 
        5 - Gang 
 
5L40E

A5S390R

€  €
328i 
 
1996-99 
 
     2.8L 
 
        4 - Gang  
 
4L30E
 

A4S270R

€  €
328i/ci 
 
1999-2000      2.8L  
 
        5 - Gang
 
5L40E

A5S360R

€  €
330i,330ci 2001-03/2003 
 
     3.0L 
 
        5 - Gang
 

ZF5HP19 
 

A5S325Z

€  €
330i,330ci 03/2003-2005 
 
     3.0L 
 
        5 - Gang 
 
5L40E

A5S390R

€  €
330i 
 
2006      3.0L 
 
        6 - Gang 
 

ZF6HP19 
 

A5S325Z

 € €
330xi 
 
2001-2005
 
       5 - Gang 
 
5L40E

A5S390R

 €  €

318i,320i,

323i/xi
325i/xi,328i/xi330i/xi

 

2007-      Various

        6 - Gang 
 

       Allrad 
 

6L45

G6L46R

€  €
5er Serie (E39) 
 
1997-03 
 
     2.5L 
 
        5 - Gang  
 
ZF5HP19

A5S325Z

€ €
525i 
 
2001-03 
 
     2.5L 3.0L 
 
        5 - Gang 
 
5L40E

A5S360R

€  €
525i 
 
2004
 
     2.5L 
 
        5 - Gang 
 
ZF5HP19

A5S325Z

 €  €
525i, 525xi  
 
2004-06 
 
     2.5L 3.0L 
 
        6 - Gang 
 

ZF6HP19 
 

A5S325Z

 €  €
528i 
 
1996-99 
 
     2.8L 
 
        4 - Gang 
 
4L30E

A4S310R

 €  €
528i 
 
2000      2.8L 
 
       5 - Gang 
 
5L40E

A5S360R

 €  €
530i 
 
2001-03 
 
     2.5L 3.0L 
 
        5 - Gang 
 
5L40E

A5S360R

 €  €
530i, 530xi 
 
2004-06 
 
     2.5L 3.0L 
 
        5 - Gang 
 

ZF5HP19 
 

A5S325Z

 €  €
540i 
 
1996-02 
 
     V8 4.4L 
 
        5 - Gang 
 
ZF5HP24

A5S440Z

 €  €
545i 
 
2004-06 
 

     V8 4.4L 
 

     2.5L/3.0L  
 

        6 - Gang 
 
ZF6HP26

GA6HP26Z

 €  €
5er Serie
 
2004-07      4.4L / 4.8L         6 - Gang 
 
ZF6HP26

GA6HP26Z

 €  €
645ci, 645Li 
 
2004-07 
 
     V8 4.4L  
 
        6 - Gang 
 
ZF6HP26

GA6HP26Z

 €  €
6er Serie 2004-07 
 
     V8 4.4L / 4.8L         6 - Gang 
 
 ZF6HP26

GA6HP26Z

 €  €
7er Serie (E38) 
 
1997-00 
 
     V8 4.4L 
 
       5 - Gang
 
ZF5HP24

A5S440Z

 €  €
7er Serie (E38) 
 
1997-03 
 
     V8 4.4L 
 
       5 - Gang 
 

ZF5HP19 
 

A5S325Z

 €  €
740i 
 
1996-01 
 
     V8 4.4L 
 
       5 - Gang 
 
ZF5HP24

A5S440Z

 €  €
745i, 745Li 
 
2002-05 
 
     V8 4.4L 
 
       6 - Gang 
 
 ZF6HP26

GA6HP26Z

 €  €
750i, 750Li 
 
2006      V8 4.8L 
 
       6 - Gang 
 
ZF6HP26

GA6HP26Z

 €  €
750Li  
 
1995-01 
 
     V12 5.4L  
 
       5 - Gang 
 
ZF5HP30

A5S560Z

 
 €  €
760i, 760Li 
 
2004-06 
 
     V12 6.0L 
 
       6 - Gang 
 
ZF6HP32

GA6HP32Z

 €  €
8er Serie (E31) 
 
1995-00 
 
     V8 4.4L  
 
       5 - Gang 
 
ZF5HP24

A5S440Z

 €  €
840ci 
 
1996-97 
 
     V8 4.4L  
 
       5 - Gang 
 
ZF5HP24

A5S440Z

 €  €
840ci, 840cia 
 
1992-99 
 
     V8 4.0L 4.4L  
 
       5 - Gang 
 
ZF5HP30

A5S560Z

 €  €
M3 
 
1995-98  
 
     3.0L 3.2L 
 
      5 - Gang 
 
ZF5HP18

A5S310Z

 €  €
X3 
 
2004-06 
 
     2.5L 3.0L 
 
      5 - Gang 
 
5L40E

A5S360R

 €  €

X3, 3.0si, 
 

2.5si, 3.0i

2007-      3.0L

     6 - Gang 
 

     Allrad
 

6L45

G6L46R

 €  €
X5 2000-03      3.0L 
 
     5 - Gang 
 
5L40E

A5S360R

 €  €
X5 2000-03 
 
     V8 4.4L 4.6L 
 
      5 - Gang 
 
ZF5HP24

A5S440Z

 €  €
X5 
 
2004-05 
 
     3.0L       5 - Gang 
 
5L40E

A5S360

 €  €
X5 
 
2004-07

     3.0L V8 
 

     4.4L /4.8L

       6 - Gang 
 

      Allrad
 

ZF6HP26X  €  €
Z3, Z3 Roadster 1996-00 
 
     1.9L; L6 2.8L 
 
      4 - Gang 
 
4L30E

A4S270R

 €  €
Z3, Z3 Roadster 
 
2001-02 
 
     2.5L / 3.0L 
 
      5 - Gang 
 
5L40E

A5S360R

 €  €
Z4 Roadster 2002-2003      2.5L  /3.0L        5 - Gang 
 

ZF5HP19 
 

A5S325Z

 €  €
Z4 Roadster 
 
2003-06 
 
     2.5L / 3.0L       5 - Gang 
 
5L40E

A5S360R

 €  €

 
 
Automatic Transmission Parts - ATP
       
 
Audi   Bmw   Mercedes   Volkswagen   Opel
 
KOMPANIJA
Oto Netko është një kompani në lidhje me auto pjesë dhe është duke punuar me shitjen e pjesëve të tyre.

 Ju mund të gjeni çdo lloj pjesë për makinën tuaj që ju duhet dhe me çmimin më të volitshme. 

BMW, Mercedes, Volkswagen, Opel dhe shumë të tjerë janë në punën tonë të përditshme. Edhe pse ka shumë kompani në kët&...
me teper ...
 
Copyright © 2021 OTO NETKO. All rights reserved! design & development: VisualSOFT