EN   /   AL  /   MK
???????   ?????????   ????????   ????????   ???????
 
Automatic Transmission Parts - ATP / AUDI
Audi

Bmw

Mercedes

Volkswagen

Opel

 

 Hersteller  Modell

AUDI                                       

Baujahr

  Motor

Hubraum

Getriebe Type 
 

Automatik

Getriebecode
 

 

Instandsetzung                 
 

Austausch  Getriebe 
 

 όberholt

100 S 1992-1994 V6 2.8L      4 - Gang 
 
ZF4HP18 FLE € €
100 CS 1992-1994 V6 2.8L       4 - Gang ZF4HP18 FLE € €
100 CSQ 1992-1994 V6 2.8L       4 - Gang ZF4HP18 FLA € €
100 1992-1993 V6 2.8L       4 - Gang 
 
ZF4HP18 FLE € €
100 1991 2.3 E 
 
    4 - Gang 097 € €
100 1990-1994  L5 2.3L 2.8L       4 - Gang
 
097 € €
100 1992-1997  V6 2.6L 2.8L       4 - Gang
 
ZF4HP18 FLA/FLE € €
200 1989-1997  V6 2.6L 2.8L       4 - Gang 
 
ZF4HP18 FLE € €
100 Quattro  1992-1994  V6 2.8L       4 - Gang 
 
ZF4HP18 FLE € €
80, Avant  1991-1996  L5 2.3L       4 - Gang 
 
097 € €
A3 
 
 2000-2003 L4 1.8L 
 
    5 - Gang 
 

09A JF506E 
 

(JATCO)

€ 
 
€ 
 
A3  1996-2003 L4 2.0L      4 - Gang
 
01M € €
A3  2003-2006 L4 2.0L V6 3.2L      6 - Gang/AWD 09G (TF 60SN) € €
A3  2006-2007 L4 2.0L V6 3.2L     6 - Gang/AWD 02E (DSG) €  
A4 1995-1996 L4 1.6L 1.8L 1.9L      4 - Gang 
 
01N € €
A4 
 
1996-2002  L4 1.8L V6 2.8L/ 3.0L     5 - Gang 
 
01V ZF5HP19FL € €
A4  S4 Quattro  2004- 
 
4.2L      6 - Gang
 
ZF6HP19 
 
€ 
 
 
A4 
 
2003 - 2007
 
3.0L/3.2L     6 - Gang
 
01J CVT € €
A4 
 
2003-2007 L4 1.8L V6 3.0L      5 - Gang
 
01V ZF5HP19 FL  €  €
A4 2005-2007 L4 2.0L V6 3.2L     6 - Gang 
 
09G TF 60SN  €  €
A4 Avant  1998-2005  L4 1.8L V6 2.8L 3.0L      5 - Gang 
 
01L ZF5HP19 FLA  €  €
A4, Cabriolet  2004-07  L4 1.8L; V6 3.0L      6 - Gang
 
01J CVT € €
A4,Cabriolet, Quattro  2003-07  L4 1.8L; V6 3.0L      5 - Gang
 
01L ZF5HP19 FLA  €  €
A4,Cabriolet, Quattro  2006 L4 2.0L; V63.1L      6 - Gang
 
09E ZF6HP26 A  €  €
A6 09/1992-07/97 5L 2.5L TDi     4 - Gang 
 
ZF4HP18 FLE  €  €
A6 2002-04  V6 3.0L      6 - Gang
 
01J CVT € €
A6 
 
07/1991-07/97 V6 2.6L, 2.8L, R5 2.2      4 - Gang 
 
ZF4HP18F LA  €  €
A6 1997-04 

V6 2.8L 3.0L 2.7L V8 4.2L 
 

     5 - Gang
 
01V ZF5HP19 FL  €  €
A6 
 
2002-04  V6 3.0L     6 - Gang
 
01J CVT 
 
€ €
A6 2005-07 V6 3.2L V8 4.2L     6 - Gang
 
09E ZF6HP26 A  €  €
A6 Quattro  1995-98  V6 2.8L      4 - Gang 
 
ZF4HP18 FLA  €  €
A6 Quattro  
 
1988-97  V8 4.2L      4 - Gang 
 
ZF4HP24 A  €  €
A6 Quattro  1998-04  V8 4.2L      5 - Gang 
 
ZF5HP24 A  €  €
A6 Quattro  
 
2005-06  V6 3.1L; V8 4.2L      6 - Gang 
 
09E ZF6HP26 A  €  €

A6 Quattro,

A6 Allroad 

1998-04  V6 2.8L 3.0L 2.7L      5 - Gang 
 
01L ZF5HP19 FLA  €  €

A6 Quattro,

A6 Allroad 

1998-04  V8 4.2L       5 - Gang 
 
01L ZF5HP19 FLA  €  €
A6, Avant  1995-98  L4 1.9L 2.0L; V6 2.6L      4 - Gang 
 
01N  €  €
A6, Avant  1994 L5 2.3L; V6 2.6L 2.8L       4 - Gang 
 
097  €  €
A6, Avant  1994-97  V6 2.5L 2.6L 2.8L       4 - Gang 
 
ZF4HP18 FLE  €  €
A8  11/1994-01/96 V6 2.8L       4 - Gang 
 
ZF4HP18 FLA  €  €
A8  
 
1997-03  V8 3.7/4.2L      5 - Gang 
 
01V ZF5HP19 FL  €  €
A8  2004-07 V8 4.2L W12 6.0L      6 - Gang 
 
09E ZF6HP26 A  €  €
A8 Quattro  1988-97  V8 4.2L       4 - Gang 
 
ZF4HP24A  €  €
A8 Quattro  1995 V6 2.5L 2.8L 3.7L       5 - Gang 
 
01L ZF5HP19 FLA  €  €
A8 Quattro  
 
1999-03  V8 4.2L       5 - Gang 
 
ZF5HP24A  €  €
A8 Quattro  
 
2004-07  V8 4.2L       6 - Gang 
 
09E ZF6HP26A  €  €
A8 Quattro  
 
2004-07  W12 6.0L       6 - Gang 
 
ZF6HP32 A  €  €
A8 Quattro  11/1994-01/96 V6 2.8L       4 - Gang 
 
ZH4HP18 FLA  €  €
Allroad Quattro  2002-05  V6 2.7L; V8 4.2L      5 - Gang 
 
01L ZF5HP19 FLA  €  €
Cabriolet  1992-94  L4 1.6L 1.8L 1.9L       4 - Gang 
 
097  €  €
Cabriolet  
 
1995-98  L4 1.6L 1.8L 1.9L       4 - Gang 
 
01N  €  €
Cabriolet  
 
1992-94  V6 2.8L       4 - Gang 
 
097  €  €
Cabriolet  1995-98  V6 2.8L       4 - Gang 
 
01N  €  €
Q7 2007- V6 3.6L V8 4.2L      6 - Gang 
 
09D (TR-60SN)  €  €
S4, Avant  2001-02  V6 2.7L; V8 4.2L       5 - Gang 
 
01L ZF5HP19 FLA  €  €
S4, Avant  2004-06  V8 4.2L       6 - Gang 
 
09G (TF 60SN)  €  €
S6 Avant, RS6  2004-06  V8 4.2L       5 - Gang 
 
01L ZF5HP19 FLA  €  €
S6 2007- V10 5.2L      6 - Gang 
 
TBD  €  €
S8 2007- V10 5.2L      6 - Gang 
 
TBD  €  €
TT  2003-06  L4 1.8L; V6 3.0L       6 - Gang 
 
09G (TF 60SN)  €  €
TT Quattro  2004-06  V6 3.2L       6 - Gang 
 
09E ZF6HP26 A  €  €
V8 Quattro  1989-94  V6 3.6L; V8 4.2L       4 - Gang 
 
ZF4HP24 A  €  €
 
 
 
Automatic Transmission Parts - ATP
       
 
Audi   Bmw   Mercedes   Volkswagen   Opel
 
KOMPANIJA
Oto Netko është një kompani në lidhje me auto pjesë dhe është duke punuar me shitjen e pjesëve të tyre.

 Ju mund të gjeni çdo lloj pjesë për makinën tuaj që ju duhet dhe me çmimin më të volitshme. 

BMW, Mercedes, Volkswagen, Opel dhe shumë të tjerë janë në punën tonë të përditshme. Edhe pse ka shumë kompani në kët&...
me teper ...
 
Copyright © 2021 OTO NETKO. All rights reserved! design & development: VisualSOFT